A czy możesz zdradzić jak go robisz? I jakiego oleju używasz?
Jola,ponieważ zamierzałam używać go do smażenia to jest to zwykły olej kujawski. Do butelki wkładam czosnek, świeżą bazylię, rozmaryn, suszoną paprykę i zalewam olejem. Całość musi się przegryźć chwilę by olej przeszedł aromatem. Polecam :)
Dzięki:) Wypróbuję, bo lubię takie aromatyczne oleje i oliwy
no i jakie piekne, chyba byloby mi szkoda oprozniac takiej butelki :)
Prześlij komentarz
4 komentarze:
A czy możesz zdradzić jak go robisz? I jakiego oleju używasz?
Jola,
ponieważ zamierzałam używać go do smażenia to jest to zwykły olej kujawski. Do butelki wkładam czosnek, świeżą bazylię, rozmaryn, suszoną paprykę i zalewam olejem. Całość musi się przegryźć chwilę by olej przeszedł aromatem.
Polecam :)
Dzięki:)
Wypróbuję, bo lubię takie aromatyczne oleje i oliwy
no i jakie piekne, chyba byloby mi szkoda oprozniac takiej butelki :)
Prześlij komentarz